Cookies & persondata

HVAD ER COOKIES?

Cookies er små stykker data, der gemmes på din computer, når du besøger en hjemmeside. Cookies bruges blandt andet til at registrere din færden, mens du er på hjemmesiden og huske dig, hvis du vender tilbage. Oplysningerne, som registreres, kan for eksempel bruges til statistik, til at forbedre brugeroplevelsen. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus.

SÅDAN ANVENDER VI COOKIES PÅ diasport.nu

diasport.nu anvender cookies med det formål at optimere webshoppen og dens funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser. Læs her vejledninger til, hvordan du sletter cookies i din browser:

TEKNISK NØDVENDIGE COOKIES

Indholdet på diasport.nu er lagret og administreres gennem WordPress. WordPress sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt i vores webshop. Vi bruger diasport.nu’s cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du i forvejen er blevet informeret om webshoppens brug af cookies.

DRIFTS- OG OPTIMERINGSCOOKIES

Disse cookies anvendes til driften af webshoppen. I den forbindelse bruger vi blandt andet Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender webshoppen. De oplysninger som cookien indsamler om din brug af diasport.nu sendes til og gemmes på Googles servere.

Læs mere om diasport.nu’s persondatapolitik under menupunktet Cookies & persondata.

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7070 1097 eller kontakt@diasport.nu

PERSONDATAPOLITIK

Når du handler ved diasport.nu, kan du lave et gæstekøb eller du kan lade dig registrere, som kunde.

Din registrering sker med det formål at kunne levere varen til dig og skal indeholde:
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

diasport.nu er meget opmærksomme på at forhindre misbrug af informationer i relation til krænkelse af privatlivet og videregiver ikke dine data til 3. part., med mindre dette er krævet ved lov.

Ønsker du at blive fjernet i vores register kontakter du diasport via telefon på 70701097 eller på mail kontakt@diasport.nu. Personoplysinger lagres indtil vi modtager besked om de ønskes fjernet.

Jf. Persondataloven kan du gøre indsigelser mod informationer diasport.nu har registreret på dig.